Rosalique

Vanliga frågor om Rosalique

 1. Vad är Rosalique 3-i-1-kräm mot rodnad?
  Rosalique är en 3-i-1-kräm mot rodnad, för dig som är känslig för rodnad och känslig hud i ansiktet. Den milda och parfymfria krämen skyddar hudens barriär och ger huden en vacker och jämn lyster. Idealisk att använda under din makeup för bättre täckning och en hud som strålar hela dagen.¨
   
 2. Var kan jag köpa Rosalique?
  Du kan köpa Rosalique här på Smør Dig Ind webbutik eller hos en återförsäljare nära dig. Se denna förteckning https://smoerdigind.dk/naermeste-forhandler/
   
 3. Kan jag köpa ett prov?
  Tyvärr skickar vi inga prover, men du är välkommen att kontakta en återförsäljare i din närhet. Här kan du be om ett gratisprov! Du kan hitta en återförsäljare på denna förteckning: https://smoerdigind.dk/naermeste-forhandler/
   
 4. Vem kan använda Rosalique?
  Rosalique kan användas av alla i alla åldersgrupper och kön - unga som vuxna och gamla.
   
 5. Vad orsakar röd och känslig hud?
  Röd och känslig hud kan vara kosmetiskt besvärande och kan orsakas av flera faktorer som ålder, miljö och livsstil. Den röda och/eller känsliga huden finns ofta över näsryggen och på kinderna. Röd och/eller känslig hud kan också vara ett symtom på medicinskt diagnostiserade tillstånd som rosacea, keratosis pilaris och couperose. 
   
 6. Hjälper Rosalique till att ta bort min rodnad?
  Rosalique innehåller 5 lugnande ingredienser som kan lugna och förebygga rodnad. Vi har flera återkopplingar från Rosalique-användare som märker att rodnaden har minskat.
   
 7. Jag har rosacea, kan jag använda Rosalique?
  Ja, det kan du, och vi har flera återkopplingar från nöjda Rosalique-användare med Rosacea.
   
 8. Jag har fet och oren hud, kan jag använda Rosalique?
  Ja, det kan du. Oren hud kan också orsaka rodnad på grund av inflammation. Rosalique täpper inte igen och kan appliceras ovanpå orenheter. Om du har fet hud kan du avsluta med ett fixeringspuder för en mattande effekt eller använda en lättare fuktkräm under Rosalique. 
   
 9. Jag har torr hud, kan jag använda Rosalique?
  Ja, det kan du. Om du upplever fjällande hud kan pigmenten framstå mer tydligt. Var noga med att vårda huden med fuktkräm.
   
 10. Hur ska jag använda Rosalique?
  Du kan använda Rosalique ovanpå dina vanliga hudvårdsprodukter (toner, serum eller kräm), men du kan även använda Rosalique enskilt om det känns bäst för dig.
   
 11. Hur mycket Rosalique ska jag använda åt gången?
  Less is more! Det räcker med en liten mängd för att få den gröna undertonens verkan mot rodnad.  Använd en liten mängd i en ärtas storlek för hela ansiktet. Ett 3 ml. Rosalique-prov räcker till cirka 5-7 gånger!
   
 12. Jag har blivit grön, har jag använt för mycket?
  Ja, det har du säkert gjort. Du behöver en ganska liten mängd för att uppnå effekten hos den gröna undertonen mot rodnad. Prova med mindre mängd och se till att bearbeta in Rosalique ordentligt i huden!
   
 13. Jag är fortfarande röd, kan jag använda mer Rosalique?
  Ja, det kan du! Om du har mer intensiv rodnad i ansiktet kan det hjälpa att applicera Rosalique igen efter den första appliceringen.
   
 14. Kan jag använda smink ovanpå Rosalique?
  Ja, det kan du! Rosalique ger dig en anti-rodnadseffekt som kan kompletteras med flytande foundation eller puder.
   
 15. Jag har mycket ljus hy, kan jag använda Rosalique?
  Ja, det kan du. Mycket ljus hud behöver särskild omsorg för att använda rätt mängd och inte överdosera. Se till att fördela och arbeta in Rosalique ordentligt i huden!
   
 16. Kan jag använda Rosalique endast på näsan eller kinderna?
  Ja, det kan du! Det fina med Rosalique är att du kan applicera den efter dina egna behov - kinder, näsa, panna, hela ansiktet.
   
 17. Vilket är det bästa sättet att applicera Rosalique?
  Det finns några sätt att applicera Rosalique på och produkten är extremt enkel att använda. Du kan använda händerna och massera in den i huden med fingrarna. Se till att tvätta fingrarna efteråt så att den gröna undertonen inte stannar kvar på fingrarna. Andra använder Rosalique Miracle Foundation Brush för en lätt och naturlig look.
   
 18. Hur ofta ska jag rengöra Miracle Foundation Brush?
  Du bör rengöra din Rosalique Miracle Foundation Brush för hand ungefär en gång i veckan!
   
 19. Hur ska jag rengöra Rosalique Miracle Foundation Brush?
  Rengör med schampo eller mild tvål. Ju mildare desto bättre, den är gjord av syntetiskt hår och behöver därför inget balsam. Torka Rosalique Miracle Foundation Brush noggrant men försiktigt med en handduk.
   
 20. Hur tar jag bäst hand om min Rosalique Miracle Foundation Brush?
  Undvik starka rengöringsmedel för att inte lösa upp limmet i aluminiumhöljet, som håller kvar håren. Blötlägg inte Rosalique Miracle Foundation Brush, eftersom det lossar limmet och därmed håren.
   
 21. Är Rosalique vegansk?
  Ja, både Rosalique 3-i-1 Anti-Redness Cream och Rosalique Miracle Foundation Brush är veganska.
   
 22. Är Rosalique Cruelty Free?
  Vi är glada att kunna säga att Rosalique inte testas på djur. Det är faktiskt olagligt inom EU att testa kosmetika på djur, så om den hade testats på djur skulle vi inte få sälja Rosalique på den europeiska marknaden.
   
 23. Färgar Rosalique av sig?
  Rosalique är inte vattenfast eller permanent, eftersom den måste kunna tvättas bort lätt utan att irritera känsliga hudtyper med rodnad. Om du vill ha mer hållbarhet kan du komplettera med olika fixeringspulver. Var försiktig så att du inte får Rosalique på dina kläder.
   
 24. Jag är gravid, kan jag använda Rosalique?
  Ja, du kan använda Rosalique när du är gravid! Rosalique är mild och parfymfri och utvecklad för känslig hud med rodnad. Vi har flera glada och nöjda Rosalique-användare som väntar! Grattis!
   
 25. Kan jag använda Rosalique när jag ammar?
  Ja, du kan använda Rosalique i ansiktet mot rodnad vid amning. Rosalique är mild och parfymfri och utvecklad för känslig hud med rodnad! Grattis till den nya familjemedlemmen!